Медиите в Сърбия разпространиха информация за състоянието на треньора

...
  Медиите в Сърбия разпространиха информация за състоянието на треньора
Коментари Харесай

Какво е състоянието на треньора на Левски Славиша Стоянович?

 
Медиите в Сърбия разпространиха информация за положението на треньора на Левски Славиша Стоянович. Според няколко разнообразни източника здравето на 51-годишния експерт се утежнява, като треньорът е подложен на изкуствено дишане. Стоянович беше диагностициран с COVID-19 и признат в болница, като сега Левски краткотрайно се води от Живко Миланов. Стоянович се радва на огромна известност измежду почитателите на Цървена звезда. Под негово управление " звездашите " завоюваха шампионската купа през сезон 2013/14 и прекъснаха превъзходството на безконечния зложелател Партизан в локалната Суперлига. " Славе, всички сме с теб, хвани се! Желаем ти бързо оправяне ", написаха от Цървена звезда в обществените мрежи. Привържениците на тима също не пропуснаха да окажат поддръжка на някогашния ментор на клуба. Медиите в Сърбия разпространиха информация за. Според няколко разнообразни източника здравето на 51-годишния експерт се утежнява, като треньорът е подложен на изкуствено дишане. Стоянович беше диагностициран с COVID-19 и признат в болница, като сега отборът краткотрайно се води от Живко Миланов.
Стоянович се радва на огромна известност измежду почитателите на Цървена звезда. Под негово управление " звездашите " завоюваха шампионската купа през сезон 2013/14 и прекъснаха превъзходството на безконечния зложелател Партизан в локалната Суперлига.
" Славе, всички сме с теб, хвани се! Желаем ти бързо оправяне ", написаха от Цървена звезда в обществените мрежи. Привържениците на тима също не пропуснаха да окажат поддръжка на някогашния ментор на клуба.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР